Став на неделата: Николина Стојановска, „Market Vision“: „Секојпат поаѓаме од бројките!”

PRASALNIK.MK, НОВА ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЈН ИСТРАЖУВАЊА И ЗАРАБОТУВАЊА

“Во деловниот свет да учиш од грешките е луксуз“

Интервју со Петар Георгиевски од Маркет Висион

За Market Vision

Основана во 2001 година како резултат на нашите верувања во потребата на пазарот за маркетинг агенција која што ќе ги предвиди потребите на клиентите и ќе понуди врвни решенија за нивните проблеми преку интеграција на различни маркетинг услуги.

Kонтактирајте не

 

info@mvision.com.mk

(+389 2) 3296 440

(+389 2) 3296 062

Kozle 8, Skopje 1000 Macedonia

Created and Developed by Market Vision ®